• Fri frakt på alla prenumerationer
  • Barnens favoritvitaminer
  • Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Monkids story

Monkids story börjar 2015. Då hade Pelle och Anna hade drivit apotek i några år. Ofta kom det in föräldrar med frågor om sina barns kost och hälsa.

”Mina barn äter inte grönsaker, hur vet jag att de får i sig alla vitaminer de behöver?”, ”Mitt barn vägrar att äta fisk, vad kan jag ge istället?” och ”Jag har hört att den svenska jorden är näringsfattig och letar efter ett tillskott mitt barn inte spottar ut?” var vanliga funderingar från föräldrar.

Oron och viljan Pelle och Anna såg hos många föräldrar sådde ett frö. Kan vi ta fram kosttillskott som barn vill ta och vuxna samtidigt kan känna sig trygga med? Kan vi skapa en win-win-situation?

2015 var kosttillskottshyllorna mest till för vuxna och de få barnprodukter som erbjöds hade antingen dålig konsistens eller konstig bismak. Man konstaterade också, efter att ha tagit del av studier, att påståendena om de utarmade svenska jordarna faktiskt stämde. Behovet var tydligt: det fattades en god och tuggbar barnvitamin på den svenska marknaden.  

Efter några års utveckling var Monkids ett faktum. En serie med goda vitaminer, mineraler och fiskolja som förenklar vardagen. 2017 lanserades varumärket som snabbt listades på alla apotek.

Pelle och Anna fick direktrespons från kunder på apoteken som berättade historier om hur Monkids kommit in i deras liv och faktiskt förenklat en vardagssituation. Föräldrar berättade om att deras barn börjat äta bättre när de visste att de skulle få sina vitaminer efter maten och allt fler historier om barn som påminde sin föräldrar om Monkids började ramla in.

Idag är det få föräldrar som inte vet vilka Monkids är. Barnen fortsätter fråga efter sina vitaminer och vårt sortiment för hela familjen finns på alla apotek.

Vi fortsätter vår vision om att försöka förenkla vardagen genom att erbjud goda gummies med vitamin, mineraler och fiskolja. 

Yummy Gummy!

Loading