• Fri frakt på alla prenumerationer
  • Barnens favoritvitaminer
  • Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Isak Huddén i samarbete med Monkids Tonår

Samarbete med Isak Huddén

Isak Huddén sponsored by Monkids

Isak Huddén

När man träffar Isak Huddén kan man inte tro att han bara är 20 år. Han talar som en sann eldsjäl, visionär och entreprenör! Såna förebilder älskar vi och tycker fler behöver inspireras av.

För de flesta ”äldre” är han mest känd från TV-programmet Talang i TV4 där han tog juryn med storm med sina tricks. Men för de yngre så är han troligen mer känd från sin YouTube-kanal. Gillar man coola tricks och annat apkul bör man följa den kanalen.

För att Isak ska kunna fortsatta inspirera och utbilda barn och ungdomar runt om i landet (och i sin ”scooterlada”) har vi klivit in som sponsor i följande projekt:

Monkidsbilen

En driftig kille kan inte bara kicka sig land och rike runt för att aktivera barn och tonåringar. Vi supportar Isak med en apfin och färgglad ”Monkidsbil”.

Isak X Monkids On Tour

Isak vill inte bara bjuda in barn och tonåringar till Vikbolandets Scooterhall. Han vill komma till dig också. Vi hjälper till att förverkliga även den drömmen. Isak, snart på en plats nära dig!

Monkidsrampen

Har mormor upplåtit en del i den finaste ladan, vi sett, till sonsonen för att bygga en helt egen kickbike-park, så har vi supportat med mer kvalitativa ramper för att barn och ungdomar ska kunna åka så bra och säkert som möjligt. Troligtvis den apcoolasts rampen i landet. Så, värt ett besök. Glöm inte boka i tid bara, kidsen hänger på styret för att få komma in.

› Läs/se bilder på hela projektet här

Följ bygget av rampen

På Isaks YouTubekanal kan du följa bygget! Vilket apjobb han har gjort, kolla kolla;

Monkidsbloggen hittar du fler inlägg om vårt samarbete.

Loading