• Fri frakt på alla prenumerationer
  • Barnens favoritvitaminer
  • Leveranstid 2-5 arbetsdagar

FAQ – Prenumeration

Hur fungerar en prenumeration hos er?

1. Välj prenumeration
Tryck på “Börja här” på startsidan och följ sedan stegen där du kan välja produkt, eventuellt smak och intervall.

2. Gå till utcheckningen
I utcheckningen fyller du i kontaktinformation eller skapar ett kundkonto/loggar in på ditt befintliga kundkonto hos oss, precis som vid ett vanligt engångsköp.

3. Leverans och betalning
När du fyller i din leveransadress blir din fraktmetod automatiskt vald. Startkiten levereras alltid till ombud och refillpåsarna kommer därefter direkt hem i brevlådan. Du som prenumerant har alltid fri frakt.

4. Order- och leveransbekräftelse 
Efter att din beställning har lagts kommer du få en orderbekräftelse samt ett mejl som innehåller information om att en ny prenumeration har skapats och registrerats i våra system. Om du inte fått en bekräftelse på din prenumeration, vänligen kolla i din skräppost eller kontakta oss via [email protected] så hjälper vi dig. Därefter kommer en leveransbekräftelse där du blir informerad om att din prenumerationsorder har skickats från oss.

5. Refillpåsar
Därefter levereras dina refillpåsar enligt valt intervall direkt i brevlådan. 

6. Ändra, pausa eller avsluta
På Mina Sidor har du möjligheten att ändra, pausa och avsluta din prenumeration. Behöver du hjälp md att ändra något i prenumerationen är du välkommen att maila [email protected].

Vad innehåller ett startkit?

Startkitet innehåller en glasburk med barnsäkert lock, en etikett och den första refillpåsen. Det medför inte någon extra kostnad utan kommer automatiskt med din första beställning . 

Är startkitet inkluderat i priset?

Ja, det ingår i den första beställningen och kostar 99 kr.

Kan jag prenumerera på flera produkter samtidigt?

Ja! Du kan prenumerera på så många produkter du önskar. Du kan välja olika intervall på olika produkter.

Varför kan man inte prenumerera på alla era produkter?

Några av våra produkter äter man kanske bara under en begränsad period och därför har vi valt att inte erbjuda prenumeration av dessa. Saknar du någon produkt? Skriv till oss i sociala medier eller på [email protected] så tar vi med oss dina önskemål för framtiden.

Hur ofta ska jag välja påfyllning av min prenumeration?

Vilket intervall du ska välja beror dels på hur många barn du har som äter produkten och dels på hur mycket av produkten de äter (gäller de produkter som har spann att välja mellan i rekommenderad dagsdos). Har du tex. 2 barn som äter multivitamin ska du välja påfyllning var 4:e vecka. Alla våra refillpåsar innehåller 60 gummies.

Är det någon bindningstid på Monkids prenumerationstjänst?

Nej. Det är inte någon bindningstid på Monkids. Du kan när du vill avsluta din prenumeration.

Du kan max starta upp en prenumeration per kampanj och kund per år. Denna regel har satts upp då vi noterat att det satts i system att starta och avsluta prenumerationer löpande – något som vi tyvärr inte kan räkna hem ur varken lönsamhets- eller hållbarhetssynpunkt.

Kan jag köpa en prenumeration och ett engångsköp samtidigt?

Ja. Du kan starta en prenumeration och göra engångsköp samtidigt.

Kan jag använda rabattkoder på prenumeration?

Ja, om rabattkoder avser prenumeration kan du använda den. Alla rabattkoder är villkorade. 

Hur betalar jag för min prenumeration på Monkids?

Den enda skillnaden mellan en prenumeration och ett engångsköp är att din nästkommande prenumerationsorder kommer att dras automatiskt från ditt konto. Om det saknas täckning på ditt Klarna-konto kommer du då bli informerad via mejl om den misslyckade betalningen och har chansen att uppdatera dina betalningsuppgifter innan tre ytterligare betalningsförsök görs med en dags mellanrum.

Hur ändrar jag i och avslutar min prenumeration?

Som prenumerant har du ett eget konto på monkids.se. När du loggar in på Mina Sidor kan du se dina aktiva prenumerationer. Här inne kan du välja att ändra och pausa.
Vill du avsluta din prenumeration kan du skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi dig.

Loading