• Leveranstid 2-5 arbetsdagar
  • Fri frakt vid prenumeration
  • Sveriges godaste vitaminer!

FAQ – Prenumeration

Hur fungerar en prenumeration hos er?

1. Välj prenumeration
På produktsidan i shoppen väljer du prenumeration i stället för engångsköp. Då kommer du ges möjligheten att anpassa ditt orderintervall, dvs. hur ofta du vill få produkten levererad, utifrån ditt barns behov/antal barn/våra rekommendationer.

2. Gå till utcheckningen
I utcheckningen fyller du i din kontaktinformation eller skapar ett kundkonto/loggar in på ditt befintliga kundkonto hos oss, precis som vid ett vanligt engångsköp.
3. Leverans och betalning
När du fyller i din leveransadress blir din fraktmetod automatiskt vald. Startkiten levereras alltid till ombud och refillpåsarna kommer därefter direkt hem i brevlådan. Du som prenumerant har alltid fri frakt.
4. Order- och leveransbekräftelse 
Efter att din beställning har lagts kommer du att få en orderbekräftelse samt ett mejl som innehåller information om att en ny prenumeration har skapats och registrerats i våra system. Om du inte fått en bekräftelse på din prenumeration, vänligen kolla i din skräppost eller kontakta oss via [email protected] så hjälper vi dig. Därefter kommer en leveransbekräftelse där du blir informerad om att din prenumerationsorder har skickats från oss
5. Refillpåsar
Därefter levereras dina refillpåsar enligt valt intervall direkt i brevlådan. 
6. Ändra, pausa eller avsluta
På Mina Sidor har du möjligheten att avsluta din prenumeration. Behöver du hjälp md att ändra något i prenumerationen är du välkommen att maila [email protected].

Vad innehåller ett startkit?

Ja, första prenumerationsmånaden kommer ditt startkit. Det medför inte någon extra kostnad. 

Är startkitet inkluderat i priset?

Startkitet innehåller en glasburk, en etikett och din första refillpåse.

Kan jag prenumerera på flera produkter samtidigt?

Ja! Du kan prenumerera på så många produkter du önskar. Du kan välja olika intervall på de olika produkterna.

Varför kan man inte prenumerera på alla era produkter?

Några av våra produkter äter man kanske bara under en begränsad period och därför har vi valt att inte erbjuda prenumeration av dessa. Saknar du någon produkt? Skriv till oss i sociala kanaler så tar vi med oss dina önskemål för framtiden.

Hur ofta ska jag välja påfyllning av min prenumeration?

Vilket intervall du ska välja beror dels på hur många barn du har som äter produkten och dels på hur mycket av produkten de äter (gäller de produkter som har spann att välja mellan i rekommenderad dagsdos). Har du tex. 2 barn som äter multivitamin ska du välja påfyllning var 4:e vecka. Alla våra refillpåsar innehåller 60 gummies.

Är det någon bindningstid på Monkids prenumerationstjänst?

Nej. Du kan när du vill avsluta din prenumeration.

Kan jag köpa en prenumeration och ett engångsköp samtidigt?

Ja. Du kan starta en prenumeration och göra engångsköp samtidigt.

Kan jag använda rabattkoder på prenumeration?

Ja, om rabattkoder avser prenumeration kan du använda den. Alla rabattkoder är villkorade. 

Hur betalar jag för min prenumeration på Monkids?

Den enda skillnaden mellan en prenumeration och ett engångsköp är att din nästkommande prenumerationsorder kommer att dras automatiskt från ditt konto. Om det saknas täckning på ditt Klarna-konto kommer du då bli informerad via mejl om den misslyckade betalningen och har chansen att uppdatera dina betalningsuppgifter innan tre ytterligare betalningsförsök görs med en dags mellanrum.

Hur ändrar jag i och avslutar min prenumeration?

Som prenumerant har du ett eget konto på monkids.se. Nr du loggar in där kan du se aktiva prenumerationer. Här inne kan du välja att avsluta och pausa.
Vill du ändra något i din prenumeration kan du skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi dig.

Loading