• Fri frakt på alla prenumerationer
 • Barnens favoritvitaminer
 • Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Hur fungerar en prenumeration hos er?

 1. Välj prenumeration

På produktsidan i shoppen väljer du prenumeration i stället för engångsköp. Då kommer du ges möjligheten att anpassa ditt orderintervall, dvs. hur ofta du vill få produkten levererad, utifrån ditt barns behov/antal barn/våra rekommendationer.

 1. Gå till utcheckningen
  I utcheckningen fyller du i din kontaktinformation eller skapar ett kundkonto/loggar in på ditt befintliga kundkonto hos oss, precis som vid ett vanligt engångsköp.
 2. Leverans och betalning
  När du fyller i din leveransadress blir din fraktmetod automatiskt vald. Startkiten levereras alltid till ombud och refillpåsarna kommer därefter direkt hem i brevlådan. Du som prenumerant har alltid fri frakt.
 3. Order- och leveransbekräftelse 

Efter att din beställning har lagts kommer du att få en orderbekräftelse samt ett mejl som innehåller information om att en ny prenumeration har skapats och registrerats i våra system. Om du inte fått en bekräftelse på din prenumeration, vänligen kolla i din skräppost eller kontakta oss via [email protected] så hjälper vi dig. Därefter kommer en leveransbekräftelse där du blir informerad om att din prenumerationsorder har skickats från oss

 1. Refillpåsar

Därefter levereras dina refillpåsar enligt valt intervall direkt i brevlådan.

 1. Ändra, pausa eller avsluta

På Mina Sidor har du möjligheten att avsluta din prenumeration. Behöver du hjälp md att ändra något i prenumerationen är du välkommen att maila [email protected].

Loading