• Fri frakt på alla prenumerationer
  • Barnens favoritvitaminer
  • Leveranstid 2-5 arbetsdagar

Villkor

Dessa villkor gäller när du deltar i Monkids Värvningsprogram på hemsidan monkids.se (‘the Website’). Genom att delta godkänner du följande villkor.

Defenitioner

‘Avsändaren’ är personen med ett Monkids-konto som delar sin tipslänk och bjuder in vänner till monkids.se, och det är även denna person som får krediter när den bjuder in vänner genom programmet.
Mottagaren’ är personen som inte har ett Monkids-konto sen tidigare och som skaffar en prenumeration genom tipslänken från sin vän. Det är mottagaren som får rabatt när den blir prenumerant genom värvningsprogrammet.

‘Krediter’ avser belöningen avsändaren får när mottagaren har registrerat sig genom tipskoden.

‘Tipsrabatt’avser den rabatt mottagaren får när personen registrerar sig genom tipslänken.

Info

Värdet på rabatten och antalet krediter avsändaren får kan ändras under olika perioder, kampanjer, marknader etc. Det aktuella erbjudandet för värvningsprogrammet är alltid synligt på hemsidan.

Användning av rabatt

Tipslänken är bara giltig för nya användare, och kan därmed inte användas på ett redan befintligt konto. Tipsrabatten kan inte användas tillsammans med andra rabattkoder eller erbjudanden på hemsidan.

Användning av krediter

Krediterna som avsändaren tjänar in kan användas på kommande order under personens konto på monkids.se/my-account. Det går inte att lösa in fler krediter än värdet på den kommande prenumerationsordern. Krediterna kan endast användas på prenumerationsordrar, och alltså inte på engångsköp.

Begränsat antal delningar

Tipslänken är avsedd för att delas med vänner och familj, och den är inte tillåten att delas i massmedia eller i sociala forum som på influencerkonton, Facebookgrupper eller hemsidor med rabattkoder. Om tipslänken delas på dessa sociala forum kan krediterna komma att tas bort från avsändarens konto.

Som avsändare är du begränsad gällande hur ofta och hur många mottagare du kan dela länken med. Du kan se hur många delningar du har kvar i ditt konto. Mottagaren måste registrera sig genom tipslänken för att det ska räknas som en delning. Om mottagaren inte registrerar sig genom länken kan avsändaren dela länken med en annan vän.

Våra rättigheter

Om du inte följer dessa villkor förbehåller vi oss rätten att diskvalificera dig från att delta i programmet och att ta bort samtliga krediter som tjänats in genom att villkoren inte följs. Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor när som helst.

Loading