• Fri frakt på alla prenumerationer
  • Barnens favoritvitaminer
  • Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Hem » Blogg – Monkidsbloggen » Monkidsrampen – Invigning
Monkidsrampen invigning Isak Huddén Vikbolandet Scooterhall

Monkidsrampen – Invigning

Monkidsrampen är live!

Vilken invigning – så många apgalna barn på en och samma plats! Fantastiskt kul att se. Nu är äntligen Monkidsrampen invigd. 

Vikbolandets Scooterhall, som drivs av eldsjälen Isak Huddén kan numera stoltsera med troligen landets coolaste och färggladaste skateramp! Denna invigningsdag var fylld av glädje och kids som gick bananas! En härlig kombo.

Vi tänkte spontant att vi skulle ha en intim invigning. Det vi inte räknade med var att unge herr Huddén har rätt många engagerade ungdomar i sin följarskara. Och de i sin tur har föräldrar som hänger på när barnen absolut vill göra något.

Det blev fullt hus! “Kicktävlingarna” Isak arrangerade blev fulla i båda proffs- och amatörklasserna, fikaköerna och de strategiskt utplacerade borden för föräldrarna ute på gården till mormors lada var fullbelamrade med föräldrar som njöt denna solstrålande höstdagen.

Barnen älskar’t! 

Vi fick under hela dagen invigningen pågick höra hur fantastisk grym och cool rampen var. Framförallt kul att åka i – precis som vi hoppades på att alla skulle känna. Apglada barn.

Tack, igen, Isak!  

Vi har sagt det förut och säger det igen; vi är så imponerade av Isak Huddéns engagemang i bygget och engagemanget i barn.

Visste du att …

Det är faktiskt Isaks mormor som äger hela gården! Snäll och generös som hon är har hon låtit sonsonen få gå bananas på ladan då den inte används längre som på “gamla goda tiden”. Nu har den fått nytt liv tack vare eldsjälen Isak. Men det finns faktiskt en hel del djur kvar på gården.

Det är verkligen en liten idyll mitt ute på landet.

Hemsida: isakhudden.se
Instagram: @isakhudden eller @vikbolandetscooterhall
YouTube: Isak Huddén

Loading