• Fri frakt på alla prenumerationer
  • Barnens favoritvitaminer
  • Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Hem » Blogg – Monkidsbloggen » Äntligen en gravidvitamin som smakar gott!

Äntligen en gravidvitamin som smakar gott!

Nu kan vi presentera vår nya tuggtablett för gravida: Monkids Gravid Blodapelsin. Gummyn är framtagen enligt Nordiska Näringsrekommendationer för gravida och ammande.

Har du svårt för att svälja tabletter och kapslar? Då är du inte ensam. När vi tillfrågade en referensgrupp med 16 svarande personer uppgav 75% att de föredragit en tuggtablett framför en kapsel under sina graviditeter. Tur för oss som då var i full gång med att ta fram en gravid-gummy.

Under en graviditet ökar behovet av tillskott. Folsyra och järn är två mineraler som barnmorskor ofta rekommenderar gravida att äta extra av. Samtidigt upplever många att det är svårt att svälja stora tabletter – speciellt under perioder med illamående och minskad matlust.

Vi vill alltid att tröskeln för att få i sig viktiga vitaminer och mineraler ska vara så låg som möjligt. Det gäller både barn, tonåringar och vuxna. Därför lanserar vi nu alltså en god vitamingummy för gravida med smak av blodapelsin. Hoppas den blir lika populär som vårt barn- och tonårssortiment.

Läs mer och köp produkten här!

Loading