• Fri frakt på alla prenumerationer
  • Barnens favoritvitaminer
  • Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Hem » Blogg – Monkidsbloggen » Monkidsrampen & Sveriges häftigaste scooterhall
Projekt Monkidsrampen med Isak Huddén

Monkidsrampen & Sveriges häftigaste scooterhall

Monkidsrampen – Ett apcoolt bygge!

Isak Huddén har en vision om att bygga landets häftigaste kickbike-arena. När vi träffade Isak för första gången förstod vi nog inte riktigt vad det innebar. Men det blev vi varse om vid vårt första möte. Och vi var inte sena att hänga på att förverkliga den drömmen. 

Det är lätt att vara fördomsfull när det kommer till unga entreprenörer. Men, när det kommer till unge herr Isak Huddén blev vi glatt överraskade. Han tänker inte bara långsiktigt utan verkligen brinner för att barn och ungdomar ska ha kul, tillsammans med honom – vilket vi sett och upplevt vid flera eventträffar innan vi själva tog beslutet att klämma och känna på honom.

Första mötet

Vi träffade Isak första gången i maj, 2021. Det blev ett oerhört inspirerande möte. Isak berättade passionerat om sina framtidsvisioner – Varav en är att bygga landets coolaste “Scooterhall”. Vi kände där och då, kan vi nog överenstämma om, att det här var en ung kille vi ville stötta i den resan.

Vikbolandets Scooterhall

Mitt ute på den östgötska slätten, Vikbolandet, ligger ladan Isak har sina events, kurser och läger i. En fantastisk plats att besöka. Från Norrköping tar det ungefär 20+ minuter att ta sig dit. Och det resar barn, ungdomar och föräldrar från hela landet för denna helhetsupplevelse.

Här finner du lantlivets lugn och vackra natur. Men även det coola urbana och lekfulla  inne i ladan. Ett besök vi rekommenderar alla familjer att göra med sina barn.

Från idé till verklighet

Isak visade oss tidigt sin 3D-modellerade skiss på sin drömramp. Vi blev riktigt imponerade och kände direkt att Isak så klart skulle stå för själva utformningen av den fysiska rampen och att vi för färgsättning och grafik, med resonemanget att “man ska göra det man är bäst på”.

Bygget satte fort igång – då vi alla var otåliga att komma igång med att förverkliga denna magiska värld. Isak med vänner slet hårt i veckor med att riva gamla delar och slutligen bygga det nya. Medans vi satt på kontoret och skissade upp “sluttouchen”.

Då vi är nördar, ska erkännas, inom det vi gör så ville vi även vara med på plats och rent fysiskt bidra med vårt. Pelle, grundaren, älskar att måla! Och han är apbra på det också (och snabb måste jag tillägga!!) Så han fick det ärofyllda uppdraget att förverkliga designen i färg. Jag själv kunde inte låta bli att ta på mig rollen som dekormontör, mest av nostalgiska själ, då min formkarriär en gång i tiden började på en skyltfirma.

Vilket team vi var! Alla klev in 110% i sin arbetsuppgift och på loppet om 6 veckor var rampen klar.

Eller, vad tycker ni? *skriv gärna en kommentar längst ned i inlägget

Vår vision, utöver att skapa Isaks drömramp, var att förmedla glädje och lekfullhet som lockar till aktivitet – allt paketerat i apgalna färger i sann Monkidsanda.

Det enda vi vill nu är att barn och ungdomar ska slita den med hälsan!

Se Isaks serie “Isak bygger en skatepark”

Isak har själv dokumenterat hela bygget liiite mer på djupet.
Besök hans YouTube-kanal eller se de länkade klippen nedan.

Slutligen – En APSTOR eloge till Isak och hans vänner för det fantastiska bygget. RIKTIGT BRA JOBBAT av er! Ni visade verkligen vart skåpet ska stå! Wow! Så imponerande hantver <3 

Visste du att …

Det är faktiskt Isaks mormor som äger hela gården! Snäll och generös som hon är har hon låtit sonsonen få gå bananas på ladan då den inte används längre som på “gamla goda tiden”. Nu har den fått nytt liv tack vare eldsjälen Isak. Men det finns faktiskt en hel del djur kvar på gården.

Det är verkligen en liten idyll mitt ute på landet.

Ett ställe att besöka!

Vi kan inte rekommendera nog denna fantastiska plats. Som hela familjen verkligen kan njuta av. Enklaste sättet är att helt enkelt ta kontakt med Isak. Det gör du enklast via hans kanaler;

Hemsida: isakhudden.se
Instagram: @isakhudden eller @vikbolandetscooterhall
YouTube: Isak Huddén

Nästa inlägg: Invigningen

Nästa inlägg kommer att handla om invigningen – Oj, vilken invigning sedan! Det var nästan överfullt hus och barnen gick bananas i hela scooterhallen … Såå kul att se och uppleva. <3

Loading