• Fri frakt på alla prenumerationer
  • Barnens favoritvitaminer
  • Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Hem » Blogg – Monkidsbloggen » Goda vitaminer med bra innehåll

Goda vitaminer med bra innehåll

Kan något som smakar gott också göra gott? Ibland får vi frågor om våra produkter både kan vara goda och trovärdiga. Det enkla svaret är JA! Här kan du läsa mer om hur Monkids kontrolleras för att säkerställa att alla vitaminer som ska finnas i produkterna också gör det.

Hur vet jag att Monkids innehåller vad dom ska?

Vi arbetar enligt ett strikt kontrollprogram för att kunna leverera säkra produkter som innehåller vad de lovar. Vi har en kvalitetsansvarig som arbetar aktivt med dessa frågor och har upprättat en plan för hur vi kontrollerar våra produkter.

Vår tillverkare är GMP-certifierad

Kosttillskott går under kategorin livsmedel, men vi har valt att tillverka våra produkter hos ett läkemedelsföretag i Sverige, som är licenserade GMP-tillverkare. GMP-certifiering är garanten för att produkterna har det innehåll som deklareras på förpackningen. 

Vilka kontroller görs mer?

  • Varje tillverkad batch kontrolleras under och efter tillverkning (färg, form, smak, konsistens, vikt etc). 
  • Vi gör kontroller och analyser av externa oberoende parter vars uppgift är att säkerställa att de vitaminer, mineraler och fiskolja som finns deklarerade i näringsinnehåll också finns i varje gummy. Det görs i intervaller efter en fastställd plan per produkt.
  • Monkids kontrolleras av kommunens avdelning för livsmedelskontroll. 

Vi är anslutna till Svensk Egenvård

Initialt kontrolleras alla våra etiketter av Svensk Egenvård som därmed säkerställer att vi följer alla riktlinjer gällande märkning. De kontrollerar att utseende, innehållsförteckning, märkningar och symboler etc. följer svensk lagstiftning, är korrekta och inte kan vilseleda konsumenten.

Hör av dig med dina frågor!

Om du har frågor om innehåll eller produkter är du välkommen att höra av dig. Det är så viktigt för oss att du som förälder ska känna dig trygg med våra produkter.

Monkids trovärdiga säkerhet

Loading