• Fri frakt på alla prenumerationer
  • Barnens favoritvitaminer
  • Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Hem » Blogg – Monkidsbloggen » 3 win-win med Monkids

3 win-win med Monkids

Kan en liten vitaminapa förenkla vardagen? Kanske, lite grann! 🙊

Gör dig som mindre stressad = bättre matsituation 🧘🏽‍♂️

Det finns perioder då barn äter sämre, vägrar grönsaker och protesterar mot fet fisk. Det stressar såklart dig som förälder. Barn märker snabbt av stämningar och ofta blir det en ond spiral där de vägrar ännu mer av det du verkligen vill att de ska äta. Om du i stället vet att ditt barn får i sig viktiga vitaminer, mineraler och fiskolja – trots en sämre matdag – blir du ofta lugnare. Och ibland spiller lugnet över på barnet som äter bättre och mer.

Fungerar som morot – inte muta 🥕

Se Monkids som en morot. Många föräldrar har berättar om hur barnens vetskap om att de får sina vitaminer och fiskolja efter middagen eller frukosten gör att de faktiskt äter bättre. Alltså får de i sig mer av det som ligger på tallriken samtidigt som de säkrar upp med vitaminer, mineraler och fiskolja. Life hack deluxe!

Gör barnen gladare ✌🏼

Många associerar vitaminer och fiskolja med ett plågsamt ont. Vi vill att vitaminer ska vara något positivt. Därför har vi valt att göra våra produkter både visuellt tilltalande och framför allt väldigt goda. Vitaminer barn vill ta, helt enkelt. Glada barn gör vardagen enklare.

Skickar gärna din Monkids-historia till oss! Maila [email protected]

Loading