Monkids vitaminskola

Vitaminskolan med Filippa Rådin

Filippa Rådin lär dig allt om Monkids-produkterna i sin vitaminskola. Titta på de korta och informativa filmerna och lär dig allt du behöver veta om vitaminer och mineraler.

Monkids™ Multivitamin innehåller 10 vitaminer. Välsmakande mjuka geléapor med naturlig hallonsmak och färg från svart morot. En apa innehåller vitamin D enligt nordiska näringsrekommendation, samma dos av vitamin D som det normalt är i D-vitamindroppar.

Fiskolja från MONKIDS™; välsmakande mjuka geléfiskarna med omega-3 har citronsmak och naturlig färg från frukt och grönsaker. Fiskoljan är mikroinkapslad vilket innebär att det inte kommer fram någon bismak när man tuggar på fiskarna.

D-vitamin och kalcium från MONKIDS™. Välsmakande mjuka hjärtan med smak av jordgubbe, rosa färg från svart morot. Vitamin D och kalcium är nödvändigt för att barns benstomme ska växa och utvecklas normalt.

Monkids™ Vitamin+Mineral med Magnesium. Innehåller totalt 8 vitaminer och 6 mineraler. Välsmakande tuggis i form av en geléapa med naturlig smak av ananas och färg från betakaroten, som också är en källa till vitamin A.

Monkids™ Vitamin C och zink för immunsystemets funktion. Välsmakande mjuka gelétuggisar i form av apor med naturlig apelsinsmak. Kan med fördel kombineras med de andra Monkidsprodukterna.