Leila Bavcic Social Media Manager Monkids™ Monkidsfamiljen

Leila Bavcic

Social Media Manager Monkids

Leila Bavcic är Monkidsfamiljens ”Herr Nilsson” – killtjejen, småbarnsföräldern och charmtrollet som ständigt hittar på en massa apkul. Man vet aldrig riktigt vart det kommer sluta förutom att det alltid blir fantastiskt!

5 frågor

Vad gör du på Monkids?
– Jag jobbar med våra sociala medier och främst Instagram. Contentqueen, idéspruta, relationsbyggare och ansiktet ut för Monkids skulle jag nog beskriva mig som 😊

Vad tycker du är aproligt att göra på fritiden?
– Jag älskar att umgås med min familj, yoga, läsa, ha middagar med vänner, hänga i naturen och så skriver jag poesi!

Hur ser din familj ut?
– Jag har en fästman sedan snart 11 år men vi har inte lyckats hinna gifta oss haha. Sen har vi två söner på snart 6 och 4 år som ska bli storebröder till en lillasyster som är beräknad i februari.  Vi har också fyra hönor och en katt som flyttar in om tre veckor! Så det är fullt ös här hemma.

Vad är det bästa med Monkids?
– Att de är så sjukt goda! Och att det är ett så mysigt litet familjeföretag, med de bästa intentionerna, från de småländska skogarna som står bakom produkterna.

Vad håller dig pigg/frisk? 
– Just nu är jag gravid i v26 så försöker gå promenader och yoga när jag hinner. Försöker att äta medvetet vilket innebär att jag känner efter och verkligen lyssnar till vad min kropp behöver, ena dagen kan det vara en grön smoothie och den andra dagen choklad. Mina barn håller mig igång och på fötter också såklart 😊

Lär känna även oss andra i Monkidsfamiljen: 

Christopher Larsson VD Acrilex/Monkids™ Monkidsfamiljen
Anna Larsson Marknadsansvarig Monkids™ Monkidsfamiljen
Pelle Larsson grundare Acrilex Egenvård Monkids™ Monkidsfamiljen
Helena Martinsson Kundtjänst Acrilex Monkids™ Monkidsfamiljen
Peter Mäkelä Creative Design Director Acrilex/Monkids™ Monkidsfamiljen