Anna Larsson Marknadsansvarig Monkids™ Monkidsfamiljen

Anna Larsson

Marknadsansvarig Acrilex™/Monkids

Anna Larsson är doldisen och mamman bakom Monkids. Vore det inte för henne skulle det inte blivit några småapor. Annars har hon fullt upp med att hålla koll och ordning på allt som sker i ”aphuset”.

5 frågor

Vad gör du på Monkids?
– Sitter vid min dator hela dagarna, ansvar för Monkids marknadsföring. Mycket planering och fundering på hur vi bäst ska synas med våra Monkidsprodukter.

Vad tycker du är aproligt att göra på fritiden?
– Vet inte om det är aproligt alla gånger men jag styrketränar, går på yoga och promenerar, mår så bra av det. Jag älskar all form av design, skulle vilja göra något kreativt men har inte riktigt haft tid, men hoppas komma igång med något kul projekt. Såklart är det fantastiskt att få träffa familj och vänner.

Hur ser din familj ut?
– Gift med Pelle. Två egna söner och Pelles tre barn. Barnens flick- och pojkvänner och två (snart tre) helt fantastiska barnbarn, inte mina biologiska men det spelar ingen roll, älskar dem! En stor och härlig familj!

Vad är det bästa med Monkids?
– Monkids smakar ju gott, tror det är det bästa, det gör det enkelt för alla föräldrar. Det bästa för mej personligen är att jag har fått vara med och skapa Monkids från grunden, bygga ett varumärke.

Vad håller dig pigg/frisk? 
– Träningen, promenaderna och kosttillskott. Gillar att laga mat så jag tror jag äter en bra kost, kompletterar med kosttillskott. Kosttillskottet varierar men alltid Omega-3, Magnesium och D-vitamin.

Lär känna även oss andra i Monkidsfamiljen: 

Christopher Larsson VD Acrilex/Monkids™ Monkidsfamiljen
Pelle Larsson grundare Acrilex Egenvård Monkids™ Monkidsfamiljen
Helena Martinsson Kundtjänst Acrilex Monkids™ Monkidsfamiljen
Peter Mäkelä Creative Design Director Acrilex/Monkids™ Monkidsfamiljen
Leila Bavcic Social Media Manager Monkids™ Monkidsfamiljen